Gaat jouw kind trakteren? Zo maak jij een snoepzakje

Zo maak jij een snoepzakje

Is jouw kind jarig geweest en mag er weer getrakteerd worden? Op sommige scholen is het gebruikelijk om een snoepzakje uit te delen. Dat voorkomt gedoe tijdens de les en biedt ouders de gelegenheid om zelf te bepalen wanneer hun kind snoep eet. Toch kan het samenstellen van zo’n snoepzak nog wel eens gedoe zijn. Wil je weten welke soorten snoep je het best in een snoepzakje kunt doen? We zochten het voor je uit!

Tumtummetjes

Tumtummetjes zijn zacht en kunnen makkelijk in een snoepzak gestopt worden. Bovendien smelten ze niet zoals chocola of suikersnoep nog wel eens kan doen. Tumtummetjes komen in allerlei soorten fruitsmaken en zijn daarom een ideale toevoeging aan een snoepzakje. Wie kan zo’n zacht suikerlaagje nu weerstaan?

Spekkies

Een ander voorbeeld van zo’n zacht snoepje is natuurlijk het spekje. Natuurlijk heb je de bekende ruitvorm met roze en witte zijden, maar spekjes heb je ook in allerlei leuke andere kleurtjes. Heeft jullie kind kortgeleden een zusje of broertje gekregen? Dan is het ook leuk om snoepzakjes met blauw of roze spekjes te vullen. Spekjes worden namelijk vaak gebruikt als geboorte snoep.

Beertjes

Ken je die leuke gekleurde beertjes van Haribo nog? Ook Haribo beertjes heb je in verschillende fruitsmaken, denk bijvoorbeeld aan ananas en appel. Daarnaast kun je ze ook krijgen in verschillende kleine zakjes, waardoor je ze heel makkelijk kunt verdelen over de snoepzakken. Ideaal als je geen zin hebt om alles gelijk te verdelen over de verschillende snoepzakken dus.

Online snoep bestellen

Waar je ook voor gaat, met een snoepzakje maak je kinderen altijd blij. Volwassenen ook trouwens, want wie houdt er nu niet van wat zoetigheid? Tegenwoordig gaat snoep bestellen gelukkig eenvoudig online. Wil je geboorte snoep, snoep voor snoepzakjes of andere lekkernijen bestellen? Kijk dan eens hier voor inspiratie. Met een ruim assortiment weet je zeker dat er iets voor je tussen zit.

Comments are disabled.