Populaire recepten voor de Oreo

Populaire recepten voor de Oreo-min

Het Oreokoekje is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Niet alleen zijn de koekjes heerlijk en kun je ze makkelijk op tafel zetten, in tegenstelling tot de meeste koekjes zijn de Oreo’s ook nog eens vegan! Heel makkelijk en fijn voor iedereen die liever een koekje zonder dierlijke producten eet. De kans is groot dat jij ook een zak met Oreo’s in huis hebt. Heb je nog een beetje inspiratie nodig? Hier lees je de lekkerste recepten!

  1. Oreo cheesecake

Een super populair recept is de cheesecake. Feitelijk is dit niets anders dan een romige taart met kaas. Je kunt hem dus ook hartig maken, maar bekender zijn de zoete cheesecakes. Deze taart met roomkaas geeft een volle smaak en kan zo gezond of ongezond worden gemaakt als je zelf wilt. Zo kun je veel suiker toevoegen om de cheesecake een zoete smaak te geven, maar dit hoeft natuurlijk niet. De kern van een goede cheesecake is een mooie, stevige  bodem. Je wilt natuurlijk niet dat de bodem meteen uit elkaar valt op het moment dat je de cheesecake probeert aan te snijden. Oreo’s kun je ook makkelijk gebruiken om te taart mee te versieren. Hoe je ook kiest om deze koekjes toe te voegen, met een Oreo taart is iedereen blij.

  1. Baked Oats

Ontbijten met koekjes? Yes please! Baked Oats zijn helemaal hip. Dat is niet zo gek, want met dit ontbijtje zit je zeker de hele ochtend vol. Baked Oats zijn eigenlijk niets anders dan havermout, ei, bakmeel en een smaaktoevoeger. Meng deze ingrediënten, plaats het zo’n 30 minuten in een voorverwarmde oven en je hebt een heerlijk ontbijt. Een smaaktoevoeger kan bestaan uit proteïnepoeder voor de sporters onder ons, nootjes, chocola of Oreo’s! Met Oreo’s kun je Baked Oats goed aftoppen. Ook kun je proberen de Oreo’s te vermalen om zo wat extra smaak aan je ontbijtje toe te voegen.

  1. Kwarktaart

Toch meer fan van een Oer-hollandse taart? Probeer dan eens een Oreo kwarktaart. Ook hiervoor geldt: dit kan zo (on)gezond als je zelf wilt. Breek bijvoorbeeld de Oreo’s in stukjes om de kwark een beetje mee op te vullen, of vermaal ze tot een stevige bodem om je kwarktaart compleet mee te maken.

Zin in Oreo’s gekregen na het lezen van deze tekst? Gelukkig kun je tegenwoordig snel terecht bij een online snoepwinkel. Wel zo fijn als je geen tijd hebt om naar de supermarkt te gaan! Hier vind je namelijk alle soorten Oreo’s die je nodig hebt om jouw bakrecept tot een succes te maken.

Comments are disabled.